Прикордонники з нацгвардійцями біля кордону з Молдовою зупинили 4 порушників

НАЗАД
09 лютого 2015 10:39

Четверо громадян України зупинили учора за 30 метрів від держрубежу прикордонники відділу «Чорна» Котовського загону спільно з військовослужбовцями Національної гвардії, що прибули на п

Четверо громадян України зупинили учора за 30 метрів від держрубежу прикордонники відділу «Чорна» Котовського загону спільно з військовослужбовцями Національної гвардії, що прибули на підсилення Придністровського сегменту українсько-молдовського кордону.

Спочатку спільний наряд виявив між молдовським населеним пунктом  Мокра та українським Топали автомобіль «УАЗ». Незабаром правоохоронці зупинили четверо чоловіків  з мисливською гладкоствольною рушницею. У двох громадян були відсутні документи, які посвідчують особу

У подальшому прикордонний наряд спільно зі співробітником міліції та представником Котовського лісгоспу виявили ще 3 мисливські гладкоствольні рушниці. Допоміг виявити зброю, яка була прихована неподалік у бур`яні, під час відпрацювання зворотного сліду службовий собака.

Громадяни, жителі смт. Красні Окни, доставлені до прикордонного відділу «Чорна» для складання протоколів адмінправопорушення. Зброю вилучено співробітниками міліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси