(ВІДЕО) Прикордонники з допомогою собак виявили наркотичне «зілля» у кишені одягу, в електричній розетці та під матрацом

НАЗАД
27 лютого 2017 11:22

Учора вночі в пункті пропуску «Гоптівка», що на кордоні з Росією, прикордонники спільно з співробітниками фіскальної служби виявили громадянку України, яка намагалася перемістити через кордон речовину рослинного походження.

Учора вночі  в пункті пропуску «Гоптівка», що на кордоні з Росією, прикордонники спільно з співробітниками фіскальної служби виявили громадянку України, яка намагалася перемістити через кордон речовину рослинного походження.

Вона прямувала в Україну автомобілем  «Мерседес»  як пасажирка. Під час прикордонно-митного оформлення на 44-річну жінку спрацював службовий пес, натренований на пошук наркотичних засобів, якого залучили до огляду. У ході подальшої перевірки в особистих речах громадянки, а саме у внутрішній кишені куртки був виявлений пакет з близько 30 грамами «зілля», попередньо марихуани.

А в пункті пропуску «Маріупольський-мтп» прикордонники  Донецького загону, також за допомогою службового собаки, виявили наркотичні речовини на одному з теплоходів, який прибув на оформлення в Україну.  Пакуночки  з 15 грамами «травички» прикордонники знайшли в електричній розетці та під матрацом в каюті громадянина Грузії.   

За даними фактами поінформовано компетентні органи, речовини вилучено.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси