Прикордонники України та Молдови в результаті спільних заходів затримали понад 7 тисяч літрів спирту

НАЗАД
11 листопада 2015 13:18

Українські та молдовські прикордонники продовжують здійснювати комплекс спільних заходів по протидії протиправній діяльності на спільному кордоні. У результаті проведеної роботи протягом останніх днів було

Українські та молдовські прикордонники продовжують здійснювати комплекс спільних заходів по протидії протиправній діяльності на спільному кордоні. У результаті проведеної роботи протягом останніх днів було виявлено та затримано дві партії контрабандного спирту.

Як уже повідомлялося, під час оперативного обміну інформацією прикордонники двох країн викрили можливу протиправну діяльність на напрямку молдовського населеного пункту Валя Пеожей та українського Дмитрівка. Невдовзі, в результаті проведення оперативних заходів та перевірки інформації, прикордонники Ізмаїльського загону на ділянці відділу «Нові Трояни» виявили 520 літрів спирту, який був прихований у покинутій будівлі.

 Продовжуючи спільні заходи, учора прикордонники Білгород-Дністровського загону дізнались про можливе порушення навпроти ділянки відділу «Петрівка» та повідомили молдовських колег. Незабаром прикордонники сусідньої країни підтвердили інформацію та повідомили, що в молдовському н.п. Українка, в приватному помешканні, вони виявили та вилучено 6,5 тисяч літрів спирту. Крім того ними було виявлено незареєстровану мисливську зброю, набої до неї та прилад нічного бачення, які, очевидно, порушники планували використати під час переміщення в Україну товару.

Зараз спільне патрулювання та обмін інформацією стосовно будь-яких правопорушень на цій ділянці кордону прикордонниками обох країн тривають.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси