Прикордонники України, Молдови та Румунії викрили канал транспортування наркотиків

НАЗАД
05 листопада 2015 08:29

В рамках протидії транскордонній злочинності на державному кордоні прикордонники України та суміжних держав спільно працюють над викриттям каналів протиправної діяльності. До цієї роботи активно залучені с

В рамках протидії транскордонній злочинності на державному кордоні прикордонники України та суміжних держав спільно працюють над викриттям каналів протиправної діяльності. До цієї роботи активно залучені співробітники оперативних підрозділів прикордонних відомств.

Один з каналів транспортування наркотиків вдалося викрити в результаті активної взаємодії правоохоронців України, Молдови та Румунії. Так, в пункті пропуску «Джурджулешти» (РМ) при спробі в’їзду з Румунії молдовські співробітники затримали автомобіль зареєстрований в одній з країн ЄС. Ним намагались незаконно перевезти через кордон 65 кілограмів гашишу. Оперативники двох країн попередньо встановили, що даний вантаж в подальшому планували доправити в Росію через територію України.

На даний час оперативники Південного регіонального управління продовжують перевіряти інформацію про осіб, які можуть бути причетними до зазначеної протиправної діяльності. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси