Прикордонники у двох випадках запобігли спробам незаконного вивозу дітей за кордон

НАЗАД
07 травня 2016 11:41

Протягом доби співробітники Держприкордонслужби у двох випадках не допустили незаконного вивозу дітей 2006 та 2000 років народження через пункти пропуску

Протягом доби співробітники Держприкордонслужби у двох випадках не допустили незаконного вивозу дітей 2006 та 2000 років народження через пункти пропуску «Юнаківка» та «Краківець», що на кордоні з Росією та Польщею.  

До пункту пропуску «Юнаківка», що на Сумщині, в якості пасажирів прибули подружжя, громадянин України і громадянка Росії, разом із неповнолітнім сином. Вони слідували на виїзд з України рейсовим автобусом сполученням «Суми-Курськ».  Під час здійснення прикордонного контролю прикордонним нарядом Сумського загону виявлено часткову підробку свідоцтва про народження дитини шляхом виправлення реквізитів документу, а саме: ім’я та по батькові батька дитини підчищене та надруковане повторно.   

Наразі прикордонниками відмовлено в пропуску через кордон неповнолітньої дитини. За даним фактом повідомлено працівників поліції.

А у пункті пропуску «Краківець» прикордонники Мостиського загону виявили у громадянки України доручення, яке видане з порушенням встановлених правил. Адже батько дитини на момент видачі документа знаходився за межами України.  По даному факту проінформовано компетентні органи.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси