Прикордонники взяли участь в онлайн зустрічі координаторів підготовки персоналу прикордонних відомств країн ЄС

НАЗАД
24 квiтня 2021 10:00

Представники Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького днями взяли участь в онлайн-зустрічі національних координаторів підготовки прикордонних відомств країн ЄС.

Метою зустрічі, організованої Департаментом підготовки персоналу агенції FRONTEX, було розпочати процес оновлення Уніфікованої програми підготовки базового рівня для прикордонників країн ЄС.

Керівник проєкту з питань розробки і впровадження Уніфікованої програми підготовки агенції FRONTEX Івонна Франковська та головний експерт Сеппо Туркія (Фінляндія) доповіли про результати реалізації Програми оцінки інтероперабельності (здатності до взаємодії) персоналу прикордонних відомств країн ЄС у 2020-2021 роках. Учасники зустрічі надали відгуки щодо імплементації проєкту на національному рівні, після чого було обговорено подальшу роботу щодо оновлення Уніфікованої програми підготовки базового рівня для прикордонників країн ЄС. Також, було заплановано проведення аналізу потреб усіх прикордонних відомств країн ЄС та країн-партнерів FRONTEX. Проаналізувати актуальність навчального контенту Уніфікованої програми підготовки, визначити застарілі навчальні питання та запропонувати для обговорення сучасну тематику, відповідно до потреб кожного прикордонного відомства, дозволить опитувальник, що був розроблений Департаментом підготовки персоналу агенції FRONTEX.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси