Прикордонники взяли участь у засіданні українсько-польської Комісії з протидії правопорушенням в пунктах пропуску

НАЗАД
26 лютого 2019 15:41

У пункті пропуску «Краківець» відбулося засідання Комісії з питань запобігання та протидії правопорушенням під час перетинання українсько-польського державного кордону.

Нещодавно, відповідно до доручення Координаційної Ради з питань міжрегіонального співробітництва, в пункті пропуску «Краківець» відбулося засідання Комісії з питань запобігання та протидії правопорушенням під час перетинання українсько-польського державного кордону.

Участь у засіданні взяли заступник директора Департаменту – начальник управління прикордонного контролю генерал майор Юрій Лисюк та заступник директора Управління охорони кордону Головної Комендатури Прикордонної варти Республіки Польща полковник Анджей Фіялковський, а також  інші  учасники  - представники прикордонних та митних відомств України та Польщі. 

Під час заходу присутні обговорили ситуацію в пунктах пропуску на українсько-польському кордоні, вивчили можливості запровадження рішень, які б дозволили пришвидшити прикордонно-митне оформлення, уточнили порядок обміну інформацією про виявлення правопорушень прикордонного та митного законодавства.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси