Прикордонники взяли участь у заході по вшанування пам’яті подвигу Героїв Крут

НАЗАД
28 сiчня 2017 13:07

З нагоди вшанування пам’яті подвигу Героїв Крут на території Голосіївського національного природного парку міста Києва для дітей та молоді відбувся національно-патріотичний захід «Подвиг 300 живе в наших серцях».

29 січня Україна вшановує пам'ять про події кінця січня 1918 року, коли юні захисники Української Народної Республіки власною кров’ю вписали нову героїчну сторінку в історію українського визвольного руху – бій під Крутами.

Сьогодні з нагоди  вшанування пам’яті  подвигу Героїв Крут на території  Голосіївського національного природного парку міста Києва для дітей та молоді відбувся національно-патріотичний захід «Подвиг 300 живе в наших серцях». Він був організований громадською організацією «Варта та Захист» та одним з волонтерських центрів Києва до якого також активно долучилася Державна прикордонна служби України.

Зокрема, для проведення заходу прикордонники розгорнули навчальний табір для юних патріотів та організували військово-спортивні ігри. Діти долали лінію перешкод, плели маскувальні сітки, змагалися на влучність. Крім того, вони мали можливість набути знань та навиків з надання первинної медичної допомоги. Також прикордонники розгорнули польову кухню і пригощали учасників заходу смачною кашею з чаєм.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси