Прикордонники взяли участь у благодійному турнірі з футболу

НАЗАД
31 жовтня 2022 12:38

Головна мета турніру – збір коштів на придбання мікроавтобуса для реабілітаційного центру «Галичина», а саме для потреб військовослужбовців, які перебувають на реабілітації.

Участь у благодійному турнірі з футболу, який відбувся на Львівщині, взяли Національна збірна України з футболу серед ветеранів, «Збірна ветеранів Поріччя», «Друзі Яремчука», команди Львівського прикордонного загону та повітряного командування «Захід».

Гостями турніру стали відомі футболісти збірної ветеранів України на чолі з Олегом Собуцьким, легендарний український тренер Мирон Маркевич та інші знакові постаті вітчизняного футболу різних поколінь. Присутні мали змогу поспілкуватись з відомими футболістами, взяти автограф і зробити фото на згадку.  Відкриття футбольного турніру розпочалось традиційно з Гімну України, який виконав український співак SHUMEI. Впродовж турніру на футбольному полі панувала атмосфера справжнього спортивного свята, а блага мета додавала максимальної відповідальності та мотивації кожному з учасників. Спільними зусиллями вдалось зібрати 22 180 гривень та 50 євро. Також Олег Собуцький презентував команді прикордонників комплект футбольної форми.

Вдячні усім командам, усім присутнім, усім тим, хто став частиною цієї події. Разом до Перемоги!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси