Прикордонники взяли участь у антикорупційному тренінгу проекту ОБСЄ

НАЗАД
13 вересня 2016 14:14

Державна прикордонна служба України безповоротно стала на шлях реформування, в тому числі щодо боротьби з корупцією. В цьому напрямку налагоджена дієва взаємодія з міжнародними організаціями, в тому числі з Організацією з безпеки та співробітництва у Євр

Державна прикордонна служба України безповоротно стала на шлях реформування, в тому числі щодо боротьби з корупцією. В цьому напрямку налагоджена дієва взаємодія з  міжнародними організаціями, в тому числі з Організацією з безпеки та співробітництва у Європі.

Так, протягом 2015-2016 років було реалізовано декілька етапів проекту ОБСЄ «Інтерактивна тренувальна програма протидії корупції для представників прикордонних, митних та антикорупційних органів України і Республіки Молдова», метою якого є підвищення потенціалу прикордонної, митної служб та антикорупційних органів України і Республіки Молдова у проведенні розслідувань корупційних справ та кримінальному переслідуванні з акцентом на транскордонні виклики.

В рамках цього проекту з 7 по 10 вересня у австрійському місті Відень пройшов черговий етап тренінгу, на якому співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби України презентували показники стандартної роботи та інноваційні підходи у превенції корупції серед персоналу прикордонного відомства.

Представниками делегацій міжнародних місій на високому рівні оцінено роботу співробітників УВВБ ДПСУ в рамках антикорупційної роботи серед прикордонників та висловлено слова вдячності та всебічної підтримки у роботі щодо боротьби з корупцією у Держприкордонслужбі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси