Прикордонники взяли участь у тренінгу в рамках Мережі аналізу ризиків країн «Східного партнерства»

НАЗАД
21 квiтня 2016 17:03

Протягом 18-19 квітня представники Департаменту аналізу та оцінки інформації Адміністрації Держприкордонслужби взяли участь у тренінгу в рамках Мережі ана

Протягом 18-19 квітня представники Департаменту аналізу та оцінки інформації Адміністрації Держприкордонслужби взяли участь у тренінгу в рамках Мережі аналізу ризиків країн «Східного партнерства», який проходив у м. Тбілісі (Грузія).

Тренінг був організований Європейським агентством з управління оперативним співробітництвом на зовнішніх кордонах держав - членів Європейського Союзу (FRONTEX), за сприяння Міжнародної організації з міграції, Всесвітньої митної організації та Міжнародного центру з розвитку міграційної політики (ICMPD).

У заході з опрацювання єдиних підходів та механізмів застосування оновленої версії спільної інтегрованої моделі аналізу ризиків країн-членів Європейського Союзу CIRAM 2.0 брали участь прикордонники України, Азербайджанської Республіки, Грузії, Республіки Вірменії, Республіки Білорусь та Республіки Молдова.

Під час тренінгу учасники мали змогу практично ознайомитися з основними методами аналізу ризиків, які застосовуються в країнах Європейського Союзу та обговорити з європейськими експертами практичні кроки щодо їх імплементації з урахуванням національних особливостей.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси