Прикордонники вшанували мужність людей, які виступили на захист демократичних цінностей і європейський вибір нашої держави

НАЗАД
21 листопада 2015 09:47

На виконання Указу Президента України «Про відзначення у 2015 році Дня Гідності та Свободи»  та  з метою віддання на

На виконання Указу Президента України «Про відзначення у 2015 році Дня Гідності та Свободи»  та  з метою віддання належної шани громадянському подвигу, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави у Державній прикордонній службі України пройшли урочисті заходи.

У Центральному музеї Державної прикордонної служби України, музеях регіональних управлінь, органів охорони державного кордону  були розгорнуті експозиції та тематичні виставки, присвячені Дню Гідності та Свободи та загиблим під час проведення антитерористичної операції воїнам-прикордонникам.

 Крім того у Національній академії ДПСУ, Навчальному та Кінологічному центрах проведено науково-практичні конференції та семінари на тему «Вільні творять майбутнє».  До заходів також були залучені  учасники Революції Гідності та учасники АТО.

Вічна слава Героям!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси