(ВІДЕО) Прикордонники вшанували пам'ять жертв війни в Україні

НАЗАД
22 червня 2019 11:48

Військовослужбовці, які заступили на охорону державного кордону, вшанували усіх загиблих хвилиною мовчання та згадали про їх подвиг і жертовність.

22 червня 2019 року за участі керівництва Адміністрації Державної прикордонної служби України, ветеранів Всеукраїнської організації ветеранів-прикордонників, представників громадських організацій  проведено заходи з відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

Почесною вартою від Адміністрації прикордонної служби України проведено військовий ритуал та учасниками заходу здійснено покладання квітів до бронзового барельєфу «Прикордонний бій», що знаходиться на території Меморіального комплексу – «Національний музей історії України у Другій світовій війні» у Києві.

Представники духовенства провели молебень за всіх, хто загинув у цій війні, та звернулися до українців із закликом пам`ятати про жертв війни і не допускати повторення трагедії.

Крім того, заходи зі вшанування пам’яті жертв пройшли і у підрозділах прикордонного відомства по всій території кордону. Військовослужбовці, які заступили на охорону державного кордону, вшанували усіх загиблих хвилиною мовчання та згадали про їх подвиг і жертовність. Також в органах охорони державного кордону відбулось приспущення Державного Прапора України.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси