(ВІДЕО) Прикордонники врятували 2-х українок від секс-рабства в Китаї та викрили міжнародний канал торгівлі людьми

НАЗАД
08 вересня 2016 17:12

Оперативні співробітники Держприкордонслужби,які проходять службу в м.Одеса та Київ, спільно із представниками Управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми та слідчого управління Національної поліції в Одеській області викрили та ди

Оперативні співробітники Держприкордонслужби, які проходять службу в м.Одеса та Київ, спільно із представниками Управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми та слідчого управління Національної поліції в Одеській області викрили та дискредитували міжнародний канал торгівлі людьми, в результаті організації якого молодих дівчат переправляли до Китаю для надання інтимних послуг у сфері секс-індустрії. 

Діяльність даного злочинного угруповання оперативники прикордонного відомства та співробітники поліції відслідковували протягом тривалого часу, де встановлювалися причетні особи, алгоритми діяльності злочинців та інше. Заходи реалізовувалися, аби притягнути до відповідальності усіх учасників незаконно організованого міжнародного каналу торгівлі людьми. І декілька днів тому  спільна група провела відповідні дії по затриманню організатора каналу. Це відбулося в міжнародному аеропорту «Бориспіль», коли на оформлення  рейсу «Київ-Пекін» прибув наш співвітчизник з двома молодими дівчатами. У результаті його затримали під час чергової спроби перевезти двох українок до Китаю. Отож, завдяки злагодженим діям та оперативно проведеним заходам цих двох дівчат вдалося врятувати від  продажу у сексуальне рабство.

Усі документи по результатам проведеної роботи передано відповідним органам для подальших слідчих дій. У ході яких було встановлено, що за час функціонування каналу жертвами торговців людьми стало 10 українок. За кожну з них організатори отримували від 1 до 3 тисяч доларів США.

Наразі осіб передано представникам Національної поліції. Заходи тривають в рамках відкритого кримінального провадження за ст.149 КК України «Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси