Прикордонники вперше беруть участь у міжнародних навчаннях «RAPID TRIDENT-2018»

НАЗАД
03 вересня 2018 11:46

У навчаннях візьмуть участь бійці з 14 країн світу, а саме - з Великої Британії, Канади, Грузії, Туреччини, Польщі й Німеччини та ін. Всього разом із українськими підрозділами пройдуть тренування 2,5 тисячі бійців.

Сьогодні на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ ім. гетьмана П.Сагайдачного відбулося відкриття найбільших в Україні спільних міжнародних сухопутних навчань підрозділів ЗСУ та армійських підрозділів іноземних держав військових навчань «Rapid Trident-2018». 

Вперше у цих навчання бере участь підрозділ Державної прикордонної служби України у складі зведеного батальйону. Під час навчань прикордонники плануватимуть та проводитимуть операції з припинення збройних провокацій на державному кордоні, відбиття збройної агресії та відновлення державної територіальної цілісності.

Варто зазначити, що в навчаннях візьмуть участь бійці з 14 країн світу, а саме - з Великої Британії, Канади, Грузії, Туреччини, Польщі й Німеччини та ін. Всього разом із українськими підрозділами пройдуть тренування 2,5 тисячі бійців. Під час навчань залучатиметься бронетехніка та армійська авіація. Важливою особливістю навчань є те, що всі учасники мають бойовий досвід. 

Також зазначимо, що «Rapid Trident» – є кульмінацією щорічних багатонаціональних навчань, які засвідчують підтримку України з боку іноземних союзників та партнерів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси