(ВІДЕО) Прикордонники виявили заборонені медичні препарати у пункті пропуску «Гоптівка»

НАЗАД
03 грудня 2016 12:40

Учора в пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники по інформації СБУ спільно з співробітниками фіскальної служби виявили медичні препарати «Редуксин» та «Голдлайн».

Учора в пункті пропуску «Гоптівка», прикордонники по інформації СБУ спільно з співробітниками фіскальної служби виявили медичні препарати «Редуксин» та «Голдлайн».

Під час прикордонно-митного оформлення автомобіля «Мітсубіші Паджеро», який прямував в Україну, правоохоронцями в конструктивних особливостях автомобіля виявлено 181 блістер препарату «Редуксін» та 45 блістерів препарату «Голд Лайн». В ході подальшого поглибленого огляду транспортного засобу в запасному колесі було знайдено ще 144 блістери препарату «Редуксін».

Водій, жителя Харківщини, повідомив, що замовляв ці таблетки через Інтернет. В майбутньому побоюючись, що через велику кількість препаратів його можуть затримати, вирішив приховати препарати у конструктивних особливостях власного автомобіля.

Водія, таблетки та автомобіль передано співробітникам СБУ для проведення подальших слідчих дій. Попередньо сума вилучених таблеток становить 220 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси