Прикордонники виявили в пункті пропуску у громадянина Білорусі наркотики

НАЗАД
03 серпня 2017 13:48

Учора до міжнародного автомобільного пункту пропуску «Славутич» на вхід в Україну пішки прибув 30-річний громадянин Білорусі. За результатами перевірки, в рюкзаку серед документів виявлено картонні пластини з ознаками наркотичної речовини ЛСД.

Учора до міжнародного автомобільного пункту пропуску «Славутич» на вхід в Україну пішки прибув 30-річний громадянин Білорусі.

Під час оформлення громадянин поводився неадекватно – на вимогу прикордонного наряду відмовлявся пред’явити для перевірки документи, а згодом  намагався втекти з пункту пропуску. На початку огляду речей іноземця відбулося спрацювання службового собаки.

За результатами перевірки, в рюкзаку серед документів виявлено картонні пластини з ознаками наркотичної речовини ЛСД.

По факту виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею 305 «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів» Кримінального Кодексу України повідомлено правоохоронні органи, які і вилучили речовину для проведення подальших слідчих дій.

За злісну непокору законному розпорядженню прикордонного наряду стосовно правопорушника складено документи про притягнення його до адміністративної відповідальності за статтею 185-10 КУпАП, які направлено до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси