Прикордонники виявили в пунктах пропуску три іномарки із підробленими номерами та документом

НАЗАД
26 липня 2017 11:23

Сьогодні в пункті пропуску «Бачівськ», що на кордоні з Росією, під час перевірки легкового автомобіля «Volkswagen Jetta» молдовської реєстрації прикордонники Сумського загону виявили ознаки заміни ідентифікаційного номера кузова шляхом переварювання пласт

На кордоні із Росією, Румунією та Словаччиною під час заходів прикордонного контролю прикордонники виявили три автомобілі із невідповідністю номерів та фальшивим документом на право керування транспортним засобом.

Так, сьогодні в пункті пропуску «Бачівськ», що на кордоні з Росією, під час перевірки легкового автомобіля «Volkswagen Jetta» молдовської реєстрації прикордонники Сумського загону виявили ознаки заміни ідентифікаційного номера кузова шляхом переварювання пластини.

Наразі даний транспортний засіб, на якому в’їжджав до України громадянин Молдови, вилучений встановленим порядком. Про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст.290 ККУ (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу)  повідомлено працівників Нацполіції.

Крім того, учора в пункті пропуску «Порубне» прикордонники Чернівецького загону спільно із митниками у ході перевірки виявили невідповідність номера кузова вантажного автомобіля «МАN» 2001 року випуску болгарської реєстрації. Іномарку, якою  їхав громадянин Болгарії із території Румунії, передано співробітникам Нацполіції.

По даному факту складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП (експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

А на кордоні зі Словаччиною в пункті пропуску «Ужгород» на в’їзд в Україну, у ході реалізації оперативної інформації, прикордонники Чопського загону разом із співробітниками фіскальної служби виявили молдованина із фальшивими документами на автомобіль. Іноземець мав намір перетнути державний кордон на легковому автомобілі «Opel» 2000 року випуску польської реєстрації із підробленим дорученням на право керування.

Транспортний засіб вилучено у встановленому порядку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси