Прикордонники виявили у трьох громадян підроблені та розшукувані Інтерполом закордонні паспорти

НАЗАД
05 сiчня 2017 11:44

Сьогодні вранці прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили пасажирку, яка прибула із Стокгольма до Києва з підробленим паспортом.

Сьогодні вранці прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили пасажирку, яка прибула із Стокгольма до Києва з підробленим паспортом. Під час прикордонного контролю в пункті пропуску «Бориспіль» прикордонники з’ясували, що жінка надала частково підроблений закордонний паспорт громадянки Литви. Як з’ясувалось згодом, з собою жінка мала паспорт громадянки України. На порушницю складено протокол за ст. 204-1 (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України). Також стосовно виявленого правопорушення направлено повідомлення в поліцію.

Крім того, учора прикордонники цього ж ОКПП не пропустили до України громадянина Туреччини. В аеропорту «Бориспіль» у ході прикордонного контролю стосовно турка відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Зазначалося, що поданий іноземцем документ є викраденим.

Також сьогодні у пункті пропуску «Краковець» прикордонники Мостиського загону виявили у нашої співвітчизниці  підроблений документ громадянки Болгарії. 43-річна жінка, яка виявилась мешканкою Житомирської області, розповіла, що придбала болгарський паспорт за кордоном, а інформаційну сторінку було підроблено та внесено її установчі дані. Жінка повідомила, що  залишила свої українські документи у Німеччині, де вона вже деякий час працювала і проживала.  

За спробу порушення державного кордону України її буде притягнено до адміністративної відповідальності згідно статті 204-1 КУпАП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси