Прикордонники виявили в пунктах пропуску 5 автомобілів із невідповідними номерами та підробленими документами

НАЗАД
07 липня 2017 14:26

За минулу добу охоронці державного кордону на Західному та Південному напрямах в пунктах пропуску виявили 5 транспортних засобів із невідповідністю номерів кузовів та підробленими докуметами

За минулу добу охоронці державного кордону на Західному та Південному напрямах  в пунктах пропуску виявили  5 транспортних засобів із невідповідністю номерів кузовів  та підробленими докуметами

Так, учора на кордоні з Польщею прикордонники Мостиського та Львівського загонів спільно із співробітниками ДФС у ході здійснення перевірочних заходів зафіксували часткове знищення номерів кузовів у двох автомобілях.  А саме, у пункті пропуску «Шегині»  номерну невідповідність виявили на транспортному засобі «Volkswagen» 1992 року випуску польської реєстрації, яким керував громадянин Польщі.  В пункті пропуску «Рава-Руська» на в’їзд в країну затримали українця, який керував автомобілем «Opel» 2001року випуску литовської реєстрації, також із пошкодженим номером кузова.

Прикордонники Ізмаїльського та Мукачевського загонів разом із митниками теж виявили подібні порушення – невідповідності номерів кузовів транспортних засобів. Зокрема, на кордоні з Румунією наш співвітчизник намагався перетнути державний рубіж у пункті пропуску «Виноградівка» автомобілем  «Mersedes» 1997 року випуску болгарської реєстрації. А в напрямку Угорщини, через пункт пропуску «Вилок», прямував громадянин Угорщини автомобілем «Renault» 2002 року випуску польської реєстрації. 

В усіх чотирьох випадках були складені відповідні протоколи (адміністративне чи кримінальне правопорушення). А для проведення подальших необхідних слідчих дій всі матеріали передали співробітникам Національної поліції.

Крім того, на кордоні з Угорщиною співробітники Держприкордонслужби в пункті пропуску «Лужанка» виявили українця із фальшивими документами на транспортний засіб. Порушник мав намір потрапити на територію України із підробленим дорученням на право керування автомобілем «Skoda» 2005 року випуску  польської реєстрації.

 

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси