(ВІДЕО) Прикордонники виявили в іномарці тайник із сигаретами та вилучили авто за 200 тисяч гривень

НАЗАД
06 вересня 2016 08:53

Співробітники Держприкордонслужби у черговий раз запобігли спробі незаконного переміщення контрабанди тютюнової продукції через державний кордон до Угорщини. Інформацію про можливу протиправну діяльність, приховане переміщення товарів, здобули та відпрацю

Співробітники Держприкордонслужби у черговий раз запобігли спробі незаконного переміщення контрабанди тютюнової продукції через державний кордон до Угорщини. Інформацію про можливу протиправну діяльність, приховане переміщення товарів, здобули та відпрацювали оперативні співробітники прикордонного відомства.

Сьогодні вночі прикордонники Мукачівського загону, за наявною інформацією,  спільно із працівниками митниці виявили в автомобілі спеціально облаштований сховок із сигаретами. Їх знайшли під час проведення спільного  огляду мікроавтобуса «Мерседес» в пункті пропуску «Лужанка». Як виявилося, 37-річний громадянин Угорщини спробував майстерно приховати тютюнову контрабанду між салоном і багажним відділенням транспортного засобу. Однак, не зважаючи на це, прикордонники не дозволили перевезти сигарети угорцю.  Як результат, в іномарці прикордонники виявили 10, 5 тисяч пачок сигарет без акцизних марок.

Транспортний засіб та сигарети іноземця було вилучено встановленим порядком. Сума оцінки транспортного засобу склала понад  200 тисяч гривень. Сума оцінки  курива наразі встановлюється.  

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси