Прикордонники виявили українця з контрабандою, який для її переміщення використовує лише «москвичі»

НАЗАД
07 липня 2016 10:53

Прикордонники Мостиського загону в черговий раз в автомобілі українця виявили тютюнову контрабанду. Він намагався доправити цигарки до Польщі, щоб повернути втрачені кошти, які він вклав у попередню контрабандну партію. Нагадаємо, нещодавно у нього вже ви

Прикордонники Мостиського загону в черговий раз в автомобілі українця виявили тютюнову контрабанду. Він намагався доправити цигарки до Польщі, щоб повернути втрачені кошти, які він вклав у попередню контрабандну партію. Нагадаємо, нещодавно у нього вже виявляли сигарети, і як результат він втратив як товар так і транспортний засіб «АЗЛК».

Учора під час перевірки автомобілів, що прямували до Польщі, прикордонники вивели із загального потоку одну з автівок. На транспортний засіб спрацювала службова собака, яка спеціально натренована на пошук тютюнової контрабанди. За кермом автомобіля перебував мешканець Львова, 1959 року народження. Він минулого тижня вже намагався доправити до Польщі понад 4 тисячі пачок цигарок на такому ж «москвичі», однак спроба була невдалою.  На цей раз львів’янин облаштував сховки  у моторному відсіку, панелі автомобіля, в дверцятах та стелі. Наміру перевезти контрабанду через кордон чоловік не заперечував, навпаки повідомив, що таким чином хотів повернути втрачені минулого тижня кошти, власне для того і придбав іншого такого ж «АЗЛК». Загалом прикордонники разом з працівниками митниці знайшли 2550 пачок цигарок, вартістю 35 тисяч гривень.

Цигарки та автомобіль у чоловіка знову вилучили, крім того його чекає ще й новий штраф. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси