(ВІДЕО) Прикордонники виявили у пунктах пропуску понад 2 тисячі пачок сигарет

НАЗАД
18 листопада 2016 10:05

Співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти сховки з тютюновими виробами у пунктах пропуску на державному кордоні.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти сховки з тютюновими виробами у пунктах пропуску на  державному кордоні.

Так, минулої доби охоронці кордону у 7 випадках виявили понад 2 тисячі пачок сигарет, які намагались перемістити наші співвітчизники.

Півтисячі пачок сигарет марки «Viceroy» та «Classic» прикордонники Ізмаїльського загону виявили в пункті пропуску «Рені».  В ході спільного прикордонно-митного огляду в кабіні вантажного автомобіля «Вольво» під обшивкою було виявлено 500 пачок сигарет  з українськими акцизними марками. По даному факту на водія складено процесуальні документи для подальшого розгляду справи. Сума оцінки товару склала 8 тисяч гривень.

Ще одного  громадянина України, який мав намір перемістити до Польщі теж майже півтисячі пачок сигарет, зупинили в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону. Тютюнові вироби водій приховав в ніші для запасного колеса.

Ще три автівки, з прихованими  сигаретами прикордонники Львівського загону зупинили в пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Угринів». Загалом в конструктивних особливостях та салоні автівок працівники пункту пропуску виявили майже півтисячі пачок сигарет.

Крім того, сигарети виявляли також прикордонниками Мостиського,  та Чопського в пунктах пропуску «Краковець» та  «Тиса».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси