Прикордонники виявили у пунктах пропуску на Закарпатті мисливські набої та пристрій для відстрілу гумових куль

НАЗАД
01 сiчня 2017 12:03

Учора у пунктах пропуску на Закарпатті прикордонники спільно з митниками вивили мисливські набої, пристрій для відстрілу гумовими кулями та набої до нього.

Учора у пунктах пропуску на Закарпатті прикордонники спільно з митниками вивили мисливські набої, пристрій для відстрілу гумовими кулями та  набої  до нього.

У пункті пропуску «Малий Березний» прикордонники Чопського загону знайшли мисливські набої у нашого співвітчизника. Під час прямування ним через пункт пропуску на авто спрацював службовий собака Кай, натренований на пошук зброї. В ході здійснення поглибленого огляду автомобіля «Тойота», яким їхав до Словаччини громадянин України, прикордонники виявили 48 мисливських набоїв калібру 12 мм. Патрони знаходились під переднім пасажирським сидінням, в кишені водійського сидіння та в камуфльованій куртці. Чоловік пояснив, що нібито напередодні він повертався з полювання та забув про набої, які у нього залишились. Наразі усі виявлені патрони вилучено встановленим порядком. На горе-мисливця складені відповідні процесуальні документи.

А на кордоні з Румунією прикордонники Мукачівського загону виявили в українця пристрій для відстрілу гумових куль. В пункт пропуску «Солотвино» 30-річний чоловік прибув автомобілем Фольксваген та для перетину кордону обрав смугу руху «зелений коридор». Але, виходячи з аналізу та оцінки ризиків, прикордонники ініціювали виведення даного авто із загального потоку та проведення його поглибленого огляду. Під час здійснення спільного прикордонно–митного огляду під сидінням автомобіля виявлено пристрій для відстрілу гумових куль марки ZORAKIMOD, а у відділенні для рукавичок знайдено 45 набоїв до нього.

Пістолет та набої було вилучено встановленим порядком.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси