Прикордонники виявили товари, які переміщували з порушенням, на понад 300 тисяч гривень

НАЗАД
24 серпня 2016 09:16

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Так учора в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве» прикордонники Краматорського загону спільно з представниками фіскальної служби, у двох випадках виявили автівки з товарами, які перевозили з порушенням правил перевезення вантажів через контрольні пункти на лінії розмежування. У транспортному засобі «Форд транзит» правоохоронці виявили приховані автомобільні запчастини та оргтехніку. А у автівці «Фольксваген» виявили товари народного споживання та канцтовари. Вантажі водії намагалися перевезти через лінію розмежування на неконтрольовану територію. Товари на суму 285 тисяч гривень встановленим порядком передано взаємодіючим підрозділам.

Також дві автівки з товарами виявили прикордонники Донецького загону у КПВВ «Гнутове». Транспортні засоби прямували до тимчасово неконтрольованої території.   Під час перевірки було встановлено, що  виявлені гербіциди та м’ясна продукція у наших співвітчизників перевозиться з порушенням правил перевезення вантажів через контрольні пункти. Товари на майже 50 тисяч гривень з транспортними засобами передано представникам фіскальної служби.

Крім того, через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прослідували вантажні автівки від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест». Вони прямували до Донецька з гуманітарним вантажем будівельних товарів загальною вагою понад 140 тонн.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси