Прикордонники виявили сховки з тютюновими виробами

НАЗАД
28 серпня 2016 15:59

На кордоні з Румунією прикордонники відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону виявили майже 9 тисяч пачок сигарет. Прикордонним нарядом за інформацією місцевих жителів неподалік від держрубежу знайдено сховок з 20 ящиками контрабандного тютюну. Поінформ

На кордоні з Румунією прикордонники відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону виявили майже 9 тисяч пачок сигарет. Прикордонним нарядом за інформацією місцевих жителів неподалік від держрубежу знайдено сховок з 20 ящиками контрабандного тютюну. Поінформовано суміжну сторону.

Перевезти більше 2 тисяч пачок курива через кордон намагалися як наші співвітчизники так і іноземці в конструктивних особливостях своїх автівок. Як результат, порушники втратили не лише свій товар, а й транспортні засоби.

Так, в пункті пропуску «Устилуг» прикордонники Львівського загону під час перевірки легкового автомобіля «Ауді», який рухався на виїзд з України, виявили 600 пачок сигарет. Аби доправити контрабандний тютюн до сусідньої країни, українець запакував сигаретами конструктивні порожнини свого авто. Вартість знайденого курива та автівки оцінили більше 300 тисяч гривень.

Крім того, у цьому ж пункті пропуску прикордонники в автомобілі «Ауді» знайшли 190 пачок сигарет. Водій автівки, громадянин України, сховав їх під сидіннями свого «залізного коня». Сигарети вартістю понад 2,5 тисяч гривень вилучені.

Паливний бак автівки «заправив» 170 пачками сигаретами наш співвітчизник. Він прямував «Фольксвагеном» через пункт пропуску «Шегині».

Ще 800 пачок сигарет були знайдені в автомобілі «Міцубіші», яким громадянин Угорщини перетинав кордон в пункті пропуску «Тиса». Тютюнові вироби знаходилися під обшивкою багажника автомобіля.

Партію контрабандних цигарок виявили і прикордонники Мукачівського загону. Схованка була облаштована в панелі приладів автівки української реєстрації. Нею наш співвітчизник слідував через пункт пропуску «Дякове». В тайнику знаходилося 490 пачок сигарет, попередня сума оцінки яких складає майже 160 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси