Прикордонники виявили сховки з інсектицидами, тютюновими виробами та шкурами ягнят

НАЗАД
26 серпня 2016 10:51

Співробітники Держприкордонслужби у тісній взаємодії з правоохоронними органами продовжують вживати та посилювати заходи щодо недопущення протиправної діяльності на державному кордоні. За минулу добу прикордонники Луцького, Львівського та Могилів-Подільсь

Співробітники Держприкордонслужби у тісній взаємодії з правоохоронними органами продовжують вживати та посилювати заходи щодо недопущення протиправної діяльності на державному кордоні. За минулу добу прикордонники Луцького, Львівського та Могилів-Подільського загонів запобігли декільком спробам незаконного переміщення хімікатів та тютюнових виробів через державний кордон.

Так, учора ввечері прикордонники Луцького загону в пункті пропуску «Ягодин-авто» спільно з митниками виявили вантажний автомобіль «Сканія», на якому наш співвітчизник намагався незаконно перемістити через кордон хімічні препарати для захисту рослин від шкідливих комах. 10 пакетів з інсектицидами виявили в додаткових бокових ящиках, дисках запасних колес та серед інструменту в напівпричепі під час огляду.  Сума оцінки вилученого товару складає 27,3 тисячі гривень.

А в пункті пропуску «Володимир - Волинський-з/с», що на українсько-польському кордоні, спробі незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів запобігли минулої доби прикордонники Львівського загону. Сигарети було заховано у вагоні потягу, який вивозив з України залізну руду. При проходженні прикордонно-митного контролю було виявлено сигарети в кількості 500 пачок сигарет без акцизних марок. Виявлені сигарети вилучено встановленим порядком.

Також в двох випадках громадяни Молдови та України намагались незаконно переправити сигарети та шкури своїми автівками через пункт пропуску «Могилів-Подільський-авто». Порушники обладнали у автівках спеціальні сховки, де приховали  567 пачок тютюнових виробів різних марок та 47 одиниць шкір ягнят. Як результат в обох випадках власники позбулися товарів,  які були оцінені у понад 30 тисяч гривень. На водіїв складені адміністративно-процесуальні документи, а товар вилучено.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси