Прикордонники виявили серед вантажу дверей та в інших тайниках авто близько 2,5 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
28 жовтня 2016 10:17

Партію контрабандних сигарет, прихованих серед броньованих дверей, не пропустили минулої доби прикордонники Чернівецького загону спільно з митниками у пункті пропуску «Порубне».

Партію контрабандних сигарет, прихованих серед броньованих дверей, не пропустили минулої доби прикордонники Чернівецького загону спільно з митниками у пункті пропуску «Порубне». Товар оглядова група виявила близько 5-ї години ранку в мікроавтобусі «Мерседес», яким їхав до Румунії наш співвітчизник. Всього він приховав серед вантажу дверей 1 460 пачок сигарет з українськими акцизними марками. Сума оцінки вилученого товару сигарет та дверей склала близько 40 тисяч гривень.

Крім того, учора в пунктах пропуску «Косино» та «Дякове», що на кордоні з Угорщиною та Румунією, прикордонники Мукачівського загону спільно з працівниками митниці двічі завадили спробам переміщення 600 пачок тютюнових виробів. Їх намагалися перемістити громадянка Угорщини та громадянин України автомобілями «Фольксваген». У транспортних засобах вони облаштували сховки під передніми та задніми сидіннями, в ніші для аптечки, в ніші для інструментів та подвійному днищі.

В обох випадках на правопорушників встановленим порядком складено адмінпротоколи. А самі  громадяни  позбулись не тільки контрабандного тютюну, а й своїх автівок.

Ще 360 пачок виявили на кордоні з Польщею прикордонники Львівського та Луцького загонів. Доправити товар до сусідньої країни намагались наші співвітчизники. Через пункт пропуску «Устилуг» один із українців віз 110 пачок сигарет під сидінням  автомобіля «Фольксваген». Інший громадянин хотів перенести у своїй сумці 250 пачок сигарет через пункт пропуску «Ягодин».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси