Прикордонники виявили псевдобельгійця та молдаванина з підробленим документом

НАЗАД
22 жовтня 2016 11:06

Учора прикордонники Білгород-Дністровського та Сумського загонів виявили двох громадян Нігерії та Молдови з документами, які з чужими установчими даними та містять ознаки підробки.

Учора прикордонники Білгород-Дністровського та Сумського загонів виявили двох громадян Конго та Молдови з документами, які з чужими установчими даними та  містять ознаки підробки.

Так, учора до пункту пропуску «Маяки», що на українсько-молдовському кордоні, прибув громадянин африканської зовнішності. Він прямував, в рейсовому автобусі «Одеса – Кишинів», на виїзд з України. Під час перевірки надав паспортний документ громадянина Бельгії. При проведенні усіх необхідних процедур контролю прикордонники виявили, що вказаний паспортний документ не належить пред’явникові. Крім того в паспортному документі містилися підроблені відмітки Держприкордонслужби України про в’їзд до України.

В подальшому з’ясувалося, що псевдобельгієць є громадянином Конго, та використовував чужий паспортний документ з метою потрапити до Республіки Молдова.  Інші обставини правопорушення встановлюються.

Також, особу з частково підробленим документом виявили прикордонники Сумського загону.  Документ надав громадянин Молдови під час проходження заходів контролю у пункті пропуску «Бачівськ». Він прямував на автомобілі «Volkswagen». Однак у ході здійснення контролю прикордонники встановили, що документ має ознаки підробки.

По даному факту проінформовано взаємодіючі підрозділи.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси