Прикордонники виявили причеп вантажівки, мікроавтобус та два легковика з невідповідними номерами кузовів

НАЗАД
08 травня 2017 12:14

Учора, в пункті пропуску «Бачівськ»» прикордонники Сумського загону під час перевірки вантажівки «Сканія» 2007 року випуску іранської реєстрації виявили невідповідність номеру кузова причепа з даними, зазначеними в реєстраційних документах. Водієм виявив

Учора, в пункті пропуску «Бачівськ»»  прикордонники Сумського загону під час перевірки вантажівки «Сканія» 2007 року випуску іранської реєстрації виявили невідповідність номеру кузова причепа з даними, зазначеними в реєстраційних документах. Водієм виявився громадянин Ірану.

Також учора, в цьому ж пункті пропуску під час здійснення повної ідентифікації номерів агрегатів мікроавтобусу «Хюндай» 1996 року випуску російської реєстрації, який прямував в Україну під керуванням громадянина Молдови, прикордонний наряд виявив невідповідність номеру кузова транспортного засобу з номером, який вказаний у свідоцтві про реєстрацію даного автомобіля.

Ще два легкових автомобіля «Форд» 1996 року випуску та «Тойота» 2011 року випуску молдовської реєстрації з невідповідними номерами кузовів виявили в пунктах пропуску «Могилів-Подільський» та «Старокозаче»» прикордонники  Могилів-Подільського та Білгород-Дністровського загонів. На водіїв, громадян Молдови, які прямували в Україну, склали протоколи про адміністративні правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси