Прикордонники виявили невідповідності реєстраційних документів транспортних засобів

НАЗАД
12 жовтня 2016 10:19

На Сумщині та Волині співробітники Державної прикордонної служби України у декількох випадках запобігли перетину державного кордону транспортними засобами з підробленими документами.

На Сумщині та Волині співробітники Державної прикордонної служби України  у декількох випадках запобігли перетину державного кордону транспортними засобами з підробленими документами.  

Під час перевірки в  пункті пропуску «Бачівськ» мікроавтобусу «Opel», який  прямував  на виїзд з України прикордонники Сумського загону виявили розбіжність номеру кузова причепу з номером, який вказаний в реєстраційному документі. Водій,  громадянин України мав намір перемістити в причепі мотоцикл «Дніпро».  В ході огляду охоронці кордону виявили також ознаки можливого знищення та заміни ідентифікаційного номера рами мотоцикла. У результаті транспортні засоби вилучили встановленим порядком.

Загалом з початку року прикордонниками Сумського загону було виявлено понад сотню транспортних засобів з підробленими і недійсними документами, із заміною номерів агрегатів.

Ще одну автівку «Ауді», з невідповідними реєстраційними документами виявили  в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону.

Під час огляду транспортного засобу, який прямував до України прикордонний наряд виявив невідповідності  номеру кузова із номером в свідоцтві про реєстрацію автомобіля. Транспортний засіб передали представникам фіскальної служби. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси