Прикордонники на українсько-російському кордоні виявили у двох українців наркотики

НАЗАД
16 грудня 2016 10:39

Двом випадкам переміщення наркотичної речовини рослинного походження запобігли прикордонники Харківського загону спільно з працівниками митниці у пункті пропуску «Гоптівка». Виявити «зілля» допомогли службові собаки, натреновані на пошук наркотичної речов

Двом випадкам переміщення наркотичної речовини рослинного походження запобігли прикордонники Харківського загону спільно з працівниками митниці у пункті пропуску «Гоптівка». Виявити «зілля» допомогли службові собаки, натреновані на пошук наркотичної речовини.

Під час проходження прикордонно-митного контролю на автомобіль «Міцубісі» спрацював службовий пес. Прикордонники звернули увагу на поведінку водія – 35-річного жителя Запорізької області. Він, за зовнішніми ознаками, знаходився в стані наркотичного сп’яніння. В ході перевірки в конструктивних особливостях автівки оглядова група виявила пакунок із 150 грамами «травички».  

Крім того, службовий собака спрацював на громадянина України, який їхав через цей пункт пропуску рейсовим автобусом «Харків – Бєлгород». Чоловік прямував до Росії, приховавши пакунок з «наркотою» у свою шкарпетку.

Про правопорушення повідомлено взаємодіючиим правоохоронним органам, наркотичні речовини  вилучено.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси