Прикордонники виявили майже 4 тисячі пачок тютюну та двох контрабандистів

НАЗАД
12 серпня 2017 10:21

На українсько-угорському кордоні прикордонний наряд відділу «Вилок» виявив чоловіка, який ніс у двох сумках півтори тисячі пачок сигарет. Зрозумівши, що його викрито, правопорушник покинув сумки, та вдався до втечі.

Дві спроби незаконного переміщення через кордон тютюнової контрабанди припинили учора прикордонники Мукачівського загону.

На українсько-угорському кордоні прикордонний наряд відділу «Вилок» виявив чоловіка, який ніс у двох сумках півтори тисячі пачок сигарет. Зрозумівши, що його викрито, правопорушник покинув сумки, та вдався до втечі. Згодом, в ході пошукових заходів, правоохоронці затримали горе-контрабандиста. Ним виявився 25-річний громадянин України.

Ще майже 2,5 тисячі пачок сигарет, намагались переправити контрабандисти до Румунії. На заваді зловмисникам стали прикордонники відділу «Ділове». Тікаючи від правоохоронців, троє невідомих покинули за 50 метрів до кордону шість пакунків з контрабандним куривом. Виявлені сигарети доставили до прикордонних підрозділів.

Крім того, прикордонники Луцького загону на березі річки «Західний Буг» виявили українця із спеціальним спорядженням для незаконного переміщення сигарет через річку. При затриманні порушника було здійснено декілька попереджувальних пострілів вгору.

Наразі стосовно всіх затриманих складені адміністративні матеріали щодо притягнення їх до відповідальності за порушення державного кордону та непокору законним вимогам прикордонного наряду. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси