Прикордонники виявили громадянина Індії, який по недійсному документу намагався потрапити до України

НАЗАД
17 сiчня 2017 16:25

Сьогодні в аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» вивили громадянина Індії, який намагався перетнути державний кордон України пред’явивши посвідку на тимчасове проживання, що підлягала вилученню.

Сьогодні в аеропорту «Бориспіль»  прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» вивили  громадянина Індії, який намагався перетнути державний кордон України пред’явивши посвідку на тимчасове проживання, що підлягала вилученню.  

Під час перевірки документів у 21-річного громадянина Індії, який прибув авіарейсом «Шарджа-Київ», він окрім паспортного документа надав на контроль посвідку на тимчасове проживання в Україні. Однак прикордонники встановили, що вона вважається втраченою, викраденою або недійсною та значиться в базі даних Державної прикордонної служби України.

Варто зазначити, що ця база даних дає можливість співробітникам прикордонного відомства оперативно встановлювати та обмінюватися інформацією про втрачені, викрадені та недійсні документи, що посвідчують особу, підтверджують громадянство та дозволяють перебувати в країні.

Наразі у іноземця посвідку на тимчасове проживання вилучено, а також винесено рішення про відмову у перетині державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси