Прикордонники виявили двох таджиків та киргиза, які незаконно намагалися перетнути українсько-білоруський кордон

НАЗАД
12 жовтня 2016 12:26

На Чернігівщині співробітники Держприкордонслужби затримали трьох порушників, які намагалися перетнути державний кордон України з порушеннями, на кордоні.

На Чернігівщині співробітники Держприкордонслужби затримали трьох порушників, які намагалися перетнути державний кордон України з порушеннями, на кордоні.

Так, сьогодні вночі дільничним інспектором прикордонної служби відділу прикордонної служби «Добрянка», при спробі порушення державного кордону України, затримано двох іноземців, що намагалися оминувши пункт пропуску «Нові Яриловичі», пішки потрапити до Білорусі.

Порушниками виявилися 48-річний громадянин Таджикистану та 45-річний громадянин Киргизстану, які порушили правила перебування в Україні іноземних громадян та осіб без громадянства. В обох правопорушників при собі були паспортні документи, але у громадянина Таджикистану термін дії паспорту вже скінчився.

Після притягнення порушників кордону Ріпкинським районним судом до адміністративної відповідальності за статтею 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» Кодексу України про адміністративні правопорушення їх буде примусово видворено з України.

Також, учора в пункті контролю для залізничного сполучення «Хоробичі», під час оформлення потягу сполученням «Новоолексіївка-Мінськ», прикордонний наряд у 25-річного громадянина Таджикистану виявив часткову підробку паспортного документа. Термін дії паспорту вичерпався ще в березні 2015 року і його власник власноручно його виправив.

 В діях іноземця виявлено ознаки злочину статті 358 Кримінального Кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів». Правопорушника, для проведення подальших слідчих дій передано співробітникам Городнянського відділення Національної поліції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси