Прикордонники виявили двох осіб, яких розшукували за вбивство та крадіжку

НАЗАД
05 жовтня 2016 11:03

Учора співробітники Держприкордонслужби у пунктах пропуску на кордоні в межах Волинської області виявили та затримали двох наших співвітчизників.

Учора співробітники Держприкордонслужби у пунктах пропуску на кордоні в межах Волинської та Рівненської областей виявили та затримали двох наших співвітчизників.

Так, у міжнародному пункті пропуску «Городище», що на українсько-білоруському кордоні, прикордонники виявили громадянина України, якого підозрюють у скоєнні злочинів по двом статтям Кримінального кодексу.

З’ясування обставин його кримінального минулого відбулось під час прийому громадянина від білоруських колег. Напередодні він самостійно підійшов до білоруського пункту пропуску та заявив, що хоче потрапити на територію України, але документи загубив під час повернення із Російської Федерації. Прикордонники Білорусі встановленим порядком передали громадянина на Україну.

Прикордонники Луцького загону встановили, що 60-річний наш співвітчизник, розшукується декількома правоохоронними органами України по підозрам у скоєнні злочинів за ч.1 ст. 263 КК України «Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин, вибухових пристроїв» та ст. 115 КК України за умисне вбивство.

Ще одного громадянина України, якого розшукує Національна поліція України та Інтерпол, прикордонники Луцького загону виявили сьогодні вночі під час перетину ним українсько-польського кордону в міжнародному пункті пропуску «Ягодин».

Для оформлення на в’їзд в Україну прибув рейсовий автобус сполученням «Варшава - Одеса». Під час паспортного контролю серед пасажирів було виявлено 22-річного мешканця міста Херсон, який підозрюється у  скоєнні злочину за ч.2 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Наразі зазначених осіб передано співробітникам Національної поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси