Прикордонники виявили дві іномарки з порушеннями на Закарпатті та Вінниччині

НАЗАД
01 червня 2017 14:57

Два автомобілі з підробленим дорученням на право керування автомобілем та з невідповідністю номера кузова виявили учора прикордонники спільно з митниками на Закарпатті та Вінниччині.

Два автомобілі з підробленим дорученням на право керування автомобілем та з невідповідністю номера кузова виявили учора прикордонники  спільно з митниками на Закарпатті та Вінниччині.

В пункті пропуску «Лужанка» прикордонний наряд Мукачівського загону виявив підроблене доручення на право керування автомобілем «Ланд Ровер» 2000 року випуску польської реєстрації. За кермом авто, сума оцінки якого склала майже 50 тисяч гривень, був наш співвітчизник.    

А прикордонники Могилів-Подільського загону в пункті пропуску «Могилів-Подільський» учора пізно ввечері виявили невідповідність номера кузова автомобіля «Рено» 2007 року випуску, за кермом якого був громадянин Молдови.

По даному факту складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси