Прикордонники виявили два автомобілі з ознаками підробки ідентифікаційних номерів та без відповідних документів

НАЗАД
07 листопада 2016 11:03

Громадянина Молдови, який намагався перемістити через кордон автомобіль «Форд» з ознаками підробки ідентифікаційних номерів, зупинили в пункті пропуску «Кучурган» прикордонники Білгород-Дністровського загону.

Громадянина Молдови, який намагався перемістити через кордон автомобіль «Форд» з ознаками підробки ідентифікаційних номерів, зупинили в пункті пропуску «Кучурган» прикордонники Білгород-Дністровського загону. Під час перевірки автомобіля молдовської реєстрації, який прямував до України, прикордонники виявили пошкодження номера VIN-коду. Стосовно водія склали документи адміністративного провадження.

Ще одного водія, громадянина України, який мав намір перемістити через адміністративну межу з ТОТ АР Крим автомобіль «БМВ» без відповідних документів, виявили в контрольному пункті в’їзду–виїзду «Каланчак». У ході перевірки документів на транспортний засіб прикордонники Херсонського загону встановили відсутність свідоцтва про реєстрацію автомобіля. У водія знаходилась лише копія документа. За даним фактом проінформовано представників Національної поліції.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси