Прикордонники виявили два автомобілі та причеп з невідповідними номерами

НАЗАД
03 травня 2017 13:31

Автомобіль «Мерседес» з невідповідними номерами кузова виявили в пункті пропуску «Кучурган» прикордонники Білгород-Дністровського загону. В ході перевірки транспортного засобу, який прямував на виїзд з України, співробітники Держприкордонслужби встановил

Автомобіль «Мерседес» з невідповідними номерами кузова виявили в пункті пропуску «Кучурган» прикордонники Білгород-Дністровського загону. В ході перевірки транспортного засобу,  який прямував на виїзд з України, співробітники Держприкордонслужби встановили, що номер кузова не відповідає, зазначеному в реєстраційних документах. За даним фактом на водія, громадянина Молдови, склали документи адміністративного провадження.  

Ще одну автівку «Мерседес» з невідповідними номерами кузова виявили в пункті пропуску «Краківець» прикордонники  Мостиського загону.   

На водія, громадянина України,який прямував додому, теж склали протокол про адміністративне правопорушення.

Також в пункті пропуску «Чорноморський морський порт»  прикордонники Одеського загону під час перевірки вантажівки «Вольво» виявили невідповідність номеру причепа з даними, зазначеними в документах. Водієм виявився громадянин Киргизстану.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси