Прикордонники виявили біля кордону та у пунктах пропуску майже 6 тисяч пачок контрабандних сигарет

НАЗАД
07 березня 2017 11:34

Майже 6 тисяч пачок сигарет виявили співробітники Держприкордонслужби минулої доби на «зеленому кордоні» та у пунктах пропуску на державному кордоні України.

Майже 6 тисяч пачок сигарет виявили співробітники Держприкордонслужби минулої доби на «зеленому кордоні» та у пунктах пропуску на державному кордоні України.

Так, учора 3 тисячі пачок курива прикордонники відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону виявили за 15 метрів від кордону. Ймовірно, порушники планували їх переправити до сусідньої країни. В ході перевірочних заходів ознак порушення кордону не виявлено, тривають заходи щодо встановлення причетних осіб. Сигарети доставлено до підрозділу.

Також учора прикордонним нарядом цього ж підрозділу за 800 метрів до лінії кордону затримано двох громадян України без документів з 3 ящиками сигарет. Осіб притягнено до відповідальності, складено адмінпротоколи, а справи скеровано до суду. Сигарети, у кількості 1,3 тисячі пачок, доставлено до підрозділу. В подальшому запланована передача до ДФС.

Крім того, у пунктах пропуску на державному кордоні прикордонники Луцького та Львівського загонів спільно з митниками не допустили переміщення більше 1,1 тисячі пачок сигарет. Наші співвітчизники виїзджали з України через пункти пропуску «Ягодин», «Грушів, «Угринів» і «Устилуг» та перевозили товар в конструктивних особливостях своїх автомобілів. В одному із п’яти випадків разом з куривом було вилучено і автомобіль 2001 року випуску на суму майже 58 тисяч гривень.

А на Закарпатті минулої доби, через спробу незаконно перемістити через кордон сигарети, 32-річний громадянин Румунії втратив вантажівку вартістю понад 206 тисяч гривень.

Для перетину кордону іноземець, який керував вантажним автомобілем «Сканія», обрав пункт пропуску «Дякове». У ході поглибленого огляду транспортного засобу, прикордонники Мукачівського загону спільно з представниками фіскальної служби, виявили тютюнові вироби різних марок. Цигарки чоловік приховав використовуючи конструктивні особливості кабіни вантажівки. Виявити сховок прикордонникам допомогла службова собака, спеціально навчена на пошук тютюнових виробів.

Загалом  правоохоронці дістали та вилучили 560 пачок сигарет на загальну суму майже 10 тисяч гривень. Також вилучили й транспортний засіб, який оцінили більше 206 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси