Прикордонники виявили автомобілі з підробленими документами та розбіжністю номера кузова з реєстраційними документами

НАЗАД
16 жовтня 2016 12:24

Протягом доби співробітники Державної прикордонної служби України у декількох випадках запобігли декільком спробам перетину державного кордону транспортними засобами з підробленими документами.

Протягом доби співробітники Державної прикордонної служби України  у декількох випадках запобігли декільком спробам перетину державного кордону транспортними засобами з підробленими документами. 

Так на Житомирщині учора вранці  прикордонники виявили автівку, номер кузова якої не відповідав записам в реєстраційних документах. Розбіжність виявив наряд під час заходів контролю у пункті пропуску «Виступовичі» , що  на українсько-білоруському кордоні. Автівка «КІА» СЕЕD, 2016 року випуску прямувала в’їзд в Україну під керуванням громадянина Російської Федерації. Транспортний засіб вилучено представниками Національної поліції в Житомирській області.

Крім того прикордонники Подільського загону виявили автомобіль «ВМW» молдовської реєстрації, який прямував на в’їзд в Україну з підробленими документами. Керував транспортним засобом  наш співвітчизник, який під час контролю у пункті пропуску «Станіславка» надав недійсний страховий поліс. По даному факту проінформовано взаємодіючі підрозділи та до Національної поліції в Одеській області направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Ще одну автівку з документами, що були видані з порушеннями, виявили прикордонники Бердянського загону.  Під час перевірочних заходів  співробітники Держприкордонслужби встановили, що документи на право керуванням транспортним засобом «Volkswagen» видані з порушенням встановлених правил. По даному факту проінформовано співробітників поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси