Прикордонники виявили автомобілі «Тойота», «Опель» та «Мерседес» з невідповідними номерами

НАЗАД
14 квiтня 2017 10:41

Три автомобілі з невідповідністю номерів кузовів виявили на кордоні та адмінмежі співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

Три автомобілі з невідповідністю номерів кузовів виявили на кордоні та адмінмежі співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

Так, учора у пункт пропуску «Рижівка» на в’їзд із Росії прибув легковий автомобіль «Тойота» під керуванням громадянина РФ. Під час здійснення повної ідентифікації номерів агрегатів автомобіля прикордонний наряд виявив невідповідність номеру кузова транспортного засобу з номером, який вказаний у свідоцтві про реєстрацію цього автомобіля.

Наразі на водія складені адміністративні матеріали.Транспортний засіб 1991 року випуску встановленим порядком передали співробітникам поліції для проведення відповідних подальших перевірок.

На Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону у пункт пропуску «Кучурган» виявили на в’їзд в Україну ознаки заміни номерів кузова в автомобілі «Опель» 1997 року випуску. За кермом автомобіля болгарської реєстрації був громадянин України. Автомобіль затримали з метою проведення подальшої перевірки.

Ще одну автівку з невідповідністю номера кузова  виявили в КПВВ «Чонгар» Бердянського загону. Автомобілем «Мерседес» 2005 року випуску на в’їзд з ТОТУ АРК прямував також наш співвітчизник. На громадянина складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП(експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси