Прикордонники виявили автівки з підробленими дорученнями та пошкодженими номерами кузова

НАЗАД
17 грудня 2016 14:04

Державна прикордонна служба України постійно реалізовує заходи щодо недопущення протиправної діяльності та незаконного перетину державного кордону.

Державна прикордонна служба України постійно реалізовує заходи щодо недопущення протиправної діяльності та незаконного перетину державного кордону.

Протягом доби військовослужбовці Херсонського, Бердянського, Білгород-Дністровського та Чопського прикордонних загонів виявили під час здійснення прикордонного контролю п’ять транспортних засобів з порушеннями

Так учора, у контрольний пункт «Каланчак», що на адмінмежі з ТОТ АР Ким, на автомобілі «Toyota Land Cruiser» прибув  громадянин України. Мешканець Києва прямував з Сімферополя. Під час перевірки пред’явлених документів прикордонники встановили, що доручення на право керування транспортним засобом видано на материковій частині України, а власник автотранспорту знаходився на тимчасово окупованій території АР Крим. Тобто доручення на транспортний засіб видано з порушенням, без його присутності. Інший громадянин України намагався потрапити на автомобілі «Toyota Land Cruiser» через контрольний пункт «Чонгар». У нього, також, доручення на транспортний засіб видано без присутності власника. В обох випадках доручення вилучені та направлено повідомлення про факти можливого кримінального правопорушення за статтями 358 та 366 ККУ.

Ще одне авто, «Деу» польської реєстрації, під керуванням нашого співвітчизника прибуло на в’їзд до України у пункт пропуску «Тиса». Однак під час проходження контролю прикордонники Чопського загону виявили, що доручення на право керування підроблене.

Крім того військовослужбовці Білгород-Дністровського прикордонного загону виявили дві автівки з порушеннями у пункті пропуску «Кучурган-авто». У автомобілях «Форд» і «Рено» були пошкоджені номера кузова. По даному факту проінформовано співробітників поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси