Прикордонники виявили 2 громадян та транспортний засіб, що розшукувались Інтерполом

НАЗАД
21 квiтня 2017 11:07

Громадянина Франції, який знаходився в міжнародному розшуку зупинили вчора прикордонники в аеропорту «Бориспіль».

Громадянина Франції, який знаходився в міжнародному розшуку зупинили вчора прикордонники в аеропорту «Бориспіль». Під час перевірки рейсу «Київ-Барселона» на одного з пасажирів спрацювала база даних Інтерполу. Співробітники Держприкордонслужби одразу ж затримали зазначену особу та проінформували представників відділу Нацполіції. В ході встановлення обставин було з’ясовано, що іноземець розшукується за розбій.

Також учора в пункті пропуску «Сеньківка» прикордонники Чернігівського загону виявили за базою даних Інтерполу громадянина Молдови. Чоловіка розшукували молдовські правоохоронні органи з метою арешту за шахрайство.

Крім того, за минулу добу прикордонники Чернівецького загону виявили в пункті пропуску на державному кордоні автомобіль іноземної реєстрації, який за даними Інтерполу знаходиться в розшуку, як викрадений. Автівку «Ауді» 1999 року випуску литовської реєстрації співробітники Держприкордонслужби виявили в пункті пропуску  «Мамалига». Транспортний засіб передали до Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси