Прикордонники вивили автівки з підробленими VIN-кодами та документами

НАЗАД
07 жовтня 2016 14:24

Протягом минулої доби співробітники Держприкордонслужби, на Чернігівщині, Вінниччині та Сумщині, під час несення служби виявили декілька транспортних засобів з порушеннями.

Протягом минулої доби співробітники Держприкордонслужби, на Чернігівщині, Вінниччині та Сумщині, під час несення служби виявили декілька транспортних засобів з порушеннями.

Громадянина України з підробленим VIN-кодом транспортного засобу зупинили прикордонники відділу «Грем’яч» Чернігівського загону на автодорозі в районі населеного пункту Новгород-Сіверський. Оперативні співробітники прикордонного відомства завчасно отримали інформацію про розбіжності між VIN-кодом транспортного засобу та даними у реєстраційному документі, що використовується місцевим мешканцем. Як результат перевірки, інформація підтвердилася, громадянина  з транспортним засобом передано співробітникам Національної поліції.

До Новгород-Сіверського відділу поліції в Чернігівській області  направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 290 КК України (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу).

Ще одну автівку з невідповідністю номеру кузова з даними, зазначеними в реєстраційних документах зафіксували прикордонники на Сумщині. Автомобіль «Тойота» 2012 року випуску виявили у пункті пропуску «Бачівськ» коли оформляли його на в’їзд до України. По даному факту складені відповідні документи про адміністративне правопорушення.

Також автівку з підробленими документами виявили прикордонники Могилів-Подільського загону у пункті пропуску «Болган». У ході заходів контролю було виявлено страховий поліс на автівку «Seat» з ознаками підробки.

По даному факту Ніціональної поліції в Вінницькій області направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси