Прикордонники виявили викрадене в Іспанії авто та три іномарки з підробленими документами і невідповідними номерами кузову

НАЗАД
05 сiчня 2017 12:40

Сьогодні в пункті пропуску «Олексіївка», що на Одещині, прикордонники Подільського загону виявили автомобіль «SUZUKI», який розшукував Інтерпол. Потрапити до України цим автомобілем намагався громадянин Молдови.

Сьогодні в пункті пропуску «Олексіївка», що на Одещині, прикордонники Подільського загону виявили автомобіль «SUZUKI», який розшукував Інтерпол. Потрапити до України цим автомобілем намагався громадянин Молдови.

Під час проходження прикордонного контролю щодо цієї іномарки відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Було встановлено, що даний автомобіль викрадений в Іспанії та розшукується з березня 2011 року. Для проведення подальшої перевірки автомобіль передали представникам Національної поліції.

Також  минулої доби до контрольного пункту в’їзду-виїзду  «Каланчак» на автомобілі «BMW Х6» прибув громадянин України. Під час перевірки поданих ним документів прикордонники встановили, що наприкінці грудня 2016 року даний громадянин вже намагався потрапити на материкову частину України, проте в нього виявили ознаки можливого підроблення доручення на транспортний засіб. Вдруге водій намагався перетнути адмінмежу по тим самим документам, проте і цього разу прикордонники його не пропустили. На момент видачі доручення власниця транспортного засобу знаходилась за межами материкової частини України, до того ж з’ясувалось, що власниця автівки, громадянка України, згідно з базою даних знаходиться у розшуку.

Про виявлене правопорушення прикордонники проінформували Каланчацький відділ Національної поліції.

Крім того, учора до пунктів пропуску «Порубне» та «Табаки» прибули автомобіль «Митсубіши» болгарської реєстрації та «Мерседес» української реєстрації під керуванням громадян України. В ході проведення ідентифікації автомобілів прикордонні наряди Чернівецького та Ізмаїльського загонів виявили невідповідність номерів кузовів автівок з номерами, зазначеними у свідоцтвах про реєстрацію транспортних засобів. По даним фактам охоронці кордону повідомили Національну поліцію, а на громадян склали протоколи за статтею 121-1КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин, яких не відповідають записам у реєстраційних документах). 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси