Прикордонники виявили у пунктах пропуску викрадені у Німеччині та Києві іномарки

НАЗАД
22 грудня 2015 17:10

Учора вранці прикордонники Білгород-Дністровського загону у пункті пропуску «Кучурган» вивели для додаткової перевірки автомобіль «Ауді», яким їхав в Україну громадя

Учора вранці прикордонники Білгород-Дністровського загону у пункті пропуску «Кучурган» вивели для додаткової перевірки автомобіль «Ауді», яким їхав в Україну громадянин Молдови.

Під час перевірки документів та він-кодів автомобіля у прикордонників виникли підозри щодо законного його переміщення через кордон. За базою даних Інтерполу було встановлено, що такий автомобіль був викрадений у Німеччині у 2008 році. Зараз авто передано співробітникам поліції для уточнення та перевірки інформації щодо викрадення цієї іномарки.

Ще один автомобіль зупинили у пункті пропуску «Сеньківка» прикордонники Чернігівського загону. На автомобіль «Акура» української реєстрації спрацювала база Інтерполу. Попередньо встановлено, що авто було викрадене у Києві у 2012 році. Для з`ясування всіх деталей автомобіль та водія передано співробітникам поліції у Чернігівській області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси