Прикордонники виявили у двох чоловіків фальшиві документи та затримали хулігана

НАЗАД
22 квiтня 2016 10:33

Учора у пунктах пропуску на державному кордоні на Харківщині, Волині та Сумщині співробітники Держприкордонслужби виявили трьох громадян, які мали підробл

Учора у пунктах пропуску на державному кордоні на Харківщині, Волині та Сумщині співробітники Держприкордонслужби виявили трьох громадян, які мали підроблені документи та розшукувалися правоохоронними органами.

 У пункті пропуску «Харків-з/в» під час перевірки пасажирів, які прямували поїздом із Москви до Харкова, виявили у громадянина Росії   підроблену посвідку на постійне проживання в Україні із заміненим фото. Про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) повідомлено співробітників поліції.

А у громадянина України, який прямував на виїзд автомобілем «Мерседес» через пункт пропуску «Ягодин», прикордонники Луцького загону виявили підроблений штамп прийняття на консульський облік в Іспанії. Також було виявлено фальшиві мастичну гербову печатку посольства України в Королівстві Іспанія, штамп «Постійне проживання в Іспанії»  та можливо підроблену пластикову картку на постійне проживання в Королівстві Іспанія. Даного громадянина передано співробітникам Любомльського відділу поліції України в Волинській області.

Прикордонники Сумського загону у пункті контролю «Хутір Михайлівський» при в’їзді в Україну затримали  та передали співробітникам Національної поліції в Чернівецькій області громадянина України. Він розшукувався відразу за двома статтями - за ст.122 ККУ (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ст.296 ККУ (Хуліганство).  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси