Прикордонники виявили сигарети у поїзді «Київ – Братислава», двох автомобілях та біля кордону

НАЗАД
28 жовтня 2015 11:50

Тютюнові вироби, які перевозив у пасажирському поїзді громадянин Ізраїлю, знайшли учора прикордонники Чопського загону. Під час огляду одного з вагонів поїзда «Київ – Братислава&raq

Тютюнові вироби, які перевозив у пасажирському поїзді громадянин Ізраїлю, знайшли учора прикордонники Чопського загону.

Під час огляду одного з вагонів поїзда «Київ – Братислава» прикордонники виявили сигарети «Marlboro Gold», які були заховані у рундуку. Також контрабанду знайшли за металевою обшивкою під умивальником вагона. Сховки облаштував громадянин Ізраїлю, який прямував до сусідньої країни. За приховані від прикордонно-митного контролю сигарети на громадянина склали протокол про адміністративне порушення та наклали штраф. Сума оцінки вилучених тютюнових виробів склала понад 9,5 тисяч гривень. Всього в тайниках було знайдено 440 пачок сигарет.

Облаштовані сховки з сигаретами виявили також у двох автомобілях прикордонники Львівського загону у пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Угринів». Українець та поляк приховали близько 500 пачок сигарет під обшивкою дверцят та заднім сидінням автівок, якими вони їхали.

Крім того майже 2 тисячі пачок «безгоспних» сигарет виявили поблизу кордону прикордонники відділу «Фальків» Чернівецького загону на Буковині. Зараз ведеться пошук причетних осіб до даного правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси