Прикордонники виявили сховок з великою партією контрабандних сигарет

НАЗАД
04 квiтня 2015 15:54

Сьогодні прикордонники Чернівецького загону виявили велику кількість прихованих сигарет, які незаконно зловмисник намагався перемістити до сусідньої держа

Сьогодні прикордонники Чернівецького загону виявили велику кількість прихованих сигарет, які незаконно зловмисник намагався перемістити до сусідньої держави.

Так, у пункт пропуску «Порубне» на виїзд з України для проходження прикордонно-митного контролю прибув вантажний автомобіль марки «Рено» з напівпричепом. Під час огляду транспортного засобу у прикордонного наряду виникла підозра щодо можливого протиправного діяння, перевезення контрабандних товарів. Підозри правоохоронців підтвердилися. У ході проведення поглибленого огляду спільною прикордонно-митною оглядовою групою було виявлено понад 20 тисяч пачок сигарет марки «Ashima». Водій вантажівки, громадянин України, намагався приховати тютюнові вироби у спеціально облаштованому тайнику, який був зроблений у порожнині підлоги даного напівпричепа-рефрижератора. Сховище було виготовлено шляхом демонтажу термо-ізоляційного матеріалу з підлоги.

Про дане правопорушення складено протокол. Загальна сума конфіскату сягнула понад 511 тисяч гривень. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси